Få en OVK besiktning av fastigheten innan husbilscampingen

Äger man en fastighet med inneboende hyresgäster, är man som fastighetsägare skyldig att se till att det utförs en besiktning av ventilationen med OVK. Har tidsperioden för en OVK snart gått ut och krockar med semestern är det viktigast att se till så att en OVK blir utförd enligt planen. Som fastighetsägare har man mycket att se över vilket kan blir stressigt emellanåt och då kan en husbilssemester vara välbehövlig efter att en OVK är klar.

Trygg besikning innan man åker iväg

En OVK står för obligatorisk ventilationskontroll och det innebär att en fastighetsägare med hyresgäster som inneboende, har ett juridisk att ansvar ordna en OVK-besiktning vart 3:e år. Då ska man anlita professionella och kompetenta företaget Radea som kan allt om en OVK. Med Radea får man kunnig personal som brinner för att se till så att man har så ren inomhusluft som möjligt, och kan förse sina kunder med mycket tips, råd och förstklassig service kring allt som har med ventialtion att göra. En noggrann och professionell besiktning med ovk av Radea, innebär trygga garantier och unika tjänster. Visar det sig att man har radon i fastigheten, får man en helt kostnadsfri radonbesikning, eller en gratis vanligt ventilationskontroll om man så önskar.

Åk på härlig husbilscamping efter en OVK

När man sett till att en OVK blivit utförd för en säker inomhusluft till hyresgästerna, kan man äntligen bege sig iväg på en efterlängtad camping med husbilssemester. Ska man campa med husbil inom Sverige, finns det många vackra platser att njuta av på campingsemestern. Har man svårt att bestämma sig vart i Sverige man vill campa med sin husbil, finns det bra vägledning och tips man kan läsa på om Sveriges bästa och mest populära campingar med många bekvämligheter.

Anlitar man Radea för en OVK-besiktning får man många fördelar på köpet. Med Radea gäller inte bara tjänster med en OVK-besiktning utan man kan även ta del av andra fördelaktiga tjänster. Hos Radea kan man även köpa helt kompletta och unika paket för professionella radonmätningar, filtersatser för ventilationssystem, eller till exempel effektiva luftbehandlingsaggregat som passar till en hel fastighet. Med en tillhörande smart styrpanel som säljs separat, kan man reglera luftflöde och fläktar eller reglera temperaturer. Vad man än behöver till fastigheten gällande ventilationen, har Radea allt man behöver och mer därtill. När man sedan har semester från allt som har med fastighetstillsyn att göra, är det en stor fördel att åka på camping med en husbil. Fördelarna är att man även har alla bekvämligheter med sig med kök, sängar, toalett och dusch. Installerar man solceller på taket till husbilen, får man el och kan praktiskt taget stå var man vill mitt ute i ödemarken och njuta av en lugn och storslagen natur.