Förhindra att blommorna dör när du är på camping

Att campa har alltid varit mycket populärt. Inte minst i Sverige, där campingintresset är väldigt stort. Runt om i landet finns det mängder med fina campingplatser som erbjuder både stugor, tältplats, aktiviteter och pool. Innan du sätter dig i bilen och kör iväg är det dock viktigt att du har en plan för hur dina blommor ska överleva under tiden du är borta.

Oavsett om det är en kortare eller längre campingtur är det viktigt att blommorna i hemmet får rätt skötsel när du inte befinner dig på plats. Har du köpt dina fröer hos https://flo-rea.com/ kan du i många fall höra av dig till företaget för att få hjälp och vägledning för att minska risken för att blommorna dör. Hos https://flo-rea.com/ kan du dessutom hitta smarta tillbehör som dina blommor eller växter kommer att älska, t.ex. smarta bevattningssystem till dina blomkrukor.

Få blommorna att överleva din semester

Det finns flera sätt att gå tillväga för att säkerställa att dina blommor och växter är väl omhändertagna när du befinner dig på campingen. Här nedan listar vi tre av våra bästa, enklaste och mest klassiska lösningar.

  • Hör efter med en granne om denne har möjlighet att vattna dina blommor, alternativt ha dina blommor hemma hos sig.
  • Skaffa ett smart bevattningssystem från Flo-rea.
  • Investera i ett bra drivhus som du kan ha inomhus.